Süleymanpaşa İlkokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettirmiş, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloga açık, demokrasiyi benimsemiş, his ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

Misyon: Süleymanpaşa İlköğretim Okulu’nun misyonu, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyet’in temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyesinde öğrenim gören herkesin, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, ve manevi değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliği ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.

Başarılar: 2009/2010 Eğitim - Öğretim yılında 3 öğrencimizi Anadolu Lisesi’ne yerleştirdik.

Saatler: 09.00 - 13.05
Isınma: Doğal Gaz Merkezi Isıtma
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suleymanpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Tabakhane Mh. İnegöl Cad. No.81 Yenişehir Bursa 16900

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe

Adres - Tabakhane Mh. İnegöl Cad. No.81 Yenişehir Bursa 16900

Ulaşım İlçe merkezinde yürüme mesafesinde.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde